Wednesday, May 6, 2009

i think this is the best.. =) try la.. ~ wat lagu choir next sem.. lalalal~

YUNA DAN SEBENARNYA LYRICS
oh bulan
enggan layan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itukau juga merindui aku
ku engganberpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si diaoh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharap
kan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku
pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untuk
mu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku
oh–

5 comments:

Jaj@n said...

xbrape sesuai
klau solo boleh laa..


xde feel dan xde harmoni..
mmng lagu ni sedap pon..

hihihi..

Sengal Ubi said...

you guys kena bezakan lagu yang boleh nyanyi in harmonious group dgn lagu yang boleh nyanyi ramai-ramai, regardless of the harmony. that's what choir is all about. gathering people with different level of vocals and rearrange the songs to make it harmonious.

just giving my thought.

Wahida said...

i agree..btl kate diorang..

Farani Mustafa said...

motifnya sengal ubi mengomel kat sni :D

a.r.E.p said...

aku yg bukan dak koir yg buta muzik pon xsokong.
bia yuna nyanyi sorg2 suda.
nk jugak