Tuesday, May 19, 2009

dipanggil untuk perform...

untuk pengetahuan ahli harmoni sekalian,malam gagasan budaya akan dibuat untuk kemasukan pelajar baru.dengan itu,semua kelab yang bernaung dibawah kelab kebudayaan akan dipanggil untuk membuat sedikit persembahan..tujuan persembahan ni nak tarik minat pelajar baru tuk masuk kelab kebudayaan..

jadi,untuk kali ini semua ahli solid harmoni dijemput untuk membuat persembahan pada malam gagasan budaya..diharapkan satu persembahan yang memberi kelainan dari konsert2 sebelum ni...nak buat gempak sikit..so,korang semua kene bersedia untuk perform..korang semua kene datang awal iaitu mase minds untuk praktis..diharap semua dapat memberi kerjasama...(semua ahli terlibat)

solid harmonie~ada kelainannya~

6 comments:

Jaj@n said...

hmm.. kene buat eaa.. makne nyer perform 5hb julai ke..??

NANA_arizona said...

sape yg update post ni.. nizam ke.. waaa......~

nyanyi lagu skema ea?

Wahida said...

hmmm...ye kot 5 julai..nanti aku tanye pengarah program....
kene lagu skema...saye cadangkan lagu tukang kayu for introduction...then suke ati korang la nak lagu pe...

Wahida said...

hmmm...ye kot 5 julai..nanti aku tanye pengarah program....
kene lagu skema...saye cadangkan lagu tukang kayu for introduction...then suke ati korang la nak lagu pe...

Jaj@n said...

tukang kayu..!!
pon bolehh..

tapi, ramai tak yg nak perform..
aku ade strategi ni..
tapi, aku xleh cakap kat sini..
nnt orng tahu..

hahhaa..(gelak setan)

Syazwan Nizam said...

Aku gi survey camp la.....