Sunday, May 31, 2009

First Batch Of Solid Harmonie

Salam. Hoooooooyeahh. Kak Noi bersiaran di sini buat pertama kalinya. Ehem-ehem, excuse me. Tumpang lalu ehhh. Ehem! Actually kan, di satu hari yang indah dan boring jugak lah sebab memang bila dah bekerja ni boring lah! I tell you! Boring lah dah kerja ni, nak study balik! Kak Noi terjumpa lah video dibawah ni kat YouTube. Feels like wanna share it here.



What a memory. I miss those moments and I miss them so much T____T. Aik tetiba lak sedih..sedih lah jugak sebab rinduuuu rinduuu! Korang, performance nanti watlah elok-elok ek. Bagi yang final year tu, digalakkanlah join coz believe me or not, nanti bila dah keluar dari UMP sure korang rasa rindu gak, I tell you. Sementara boleh join aktiviti koir tu, joinlah puas-puas. Akak dulu busy camna pun, akak tak pernah tak join. Sebab tu koir dulu ada suara-suara sumbang, akak le tu. KAHKAHKAH.

Ok lah, stop lagi banyak akak tulis lagi pening korang nak baca. Best of luck to all of you.

LOVE,
KAK NOI.

6 comments:

NANA_arizona said...

"Bagi yang final year tu",..

ayat ni kite terasa kak.. haha,..

ღ~n0n0i~ღ said...

HAHAHA.. terasa ek..
betul lah..
masa final year lah nak nyanyi puas-puas. Pastu susah dah.
Lagi-lagi bila dah keje ni T__T

NANA_arizona said...

tym keje tak leh nyanyi2 ke kak. rilek ar.. tym keje.. dah leh wat concert sendiri.. unplug ke ape. tak gitu..
hehe~

ღ~n0n0i~ღ said...

takleh
takde geng.
kat sini sume tak reti nyanyi. Isk.
Tak best!

NANA_arizona said...

kite lagi suke orang sume tak suke nyanyi.. t kite leh nyanyi sorang2.. tade orang kacau,

akak keje slh company la kak.. tu yg tak sejiwa tu..try apply area istana budaya ke..

hehe..~

ღ~n0n0i~ღ said...

Akak kalau ikutkan lagi suka berkoir dari nyanyi sendiri-sendiri.
Koir ni ramai, nyanyi pun semangat.

Sebab...
Sore akak tak sedap. Nyanyi dalam koir jadi sedap, sebab yang lain sume sore sedap. Hee~

Nanti akak update blog ni lagi. ^^