Saturday, March 28, 2009

serasi bersama..

Semakin hari semakin serasi
Bagai pagi dengan sinar matahari
Bagai malam dengan kerdipan bintang yg berseri
Terlintas saja hati
Belum kuluahkan
Kau dah pun tahu
Bagai tiada rahsia
Antara kita berdua
CHORUS
Semakin hari semakin serasi
Bagai gelora dengan air laut dan tasik
Tak cemari bagai puncak dan lembah
Lereng dan titi
Terguris saja hati belum ku tangisku
Dan kubelai seperti sakitku iniKau yang terasa jiwa kita serupa
Kita bagai permata
Terbelah bercantum semula
Hingga lansung tiada terlihat garisnya
Pemisah halus rambut disela halus
Kita bagai satu jiwayang bercerai terpatri kembali
Hingga langsung tiada terlihat lainnya
Di dalam hanya ada kekasih hati
Chorus
Kekasih hatiku
p/s: mesti korang pelik apsal je tibe2 drop lirik lagu ni.. actually ade cite hangat yang berlaku sepanjang ari sabtu yang lepas.. di mana solid_harmonie telah melahirkan 3 bintang ternama termuke di ump. nak tau hot story?? ikuti post selanjutnye..~ see u thennn

1 comment:

ღ~n0n0i~ღ said...

PROUD OF YOU GUYS =)