Saturday, March 28, 2009

die bukan sekadar president...

post yang seterusnya.. nak cite pasal press..


tgk pic kat atas ni,.. mesti sume kenal kan?? aizat a.k.a abun.. menggalas tanggangjawap paling berat kat dlm kump koir _soildharmonie.. yakini press...... ketokohannya mule terserlah bile die sgt rajin stdy untuk sesebuah lagu hingga 3 jam.. untuk pastikan dpt wat arrangement yang paling mantop.. sudi meluangkan mase untuk trening koir even project circuit die dah 3 4 kali meletop coz salah wiring..... hoho....... sangat taksub dgn cempedak goreng.. boleh membawa lagu "hukum karma" dgn baik sekali.. kagum kalau 1st tym dgr..!.. tapi kalau dah selalu dgr.. biase je.. lalalla.....juga mempunyai peminat dri setiap tahun tak kire senier junier dan sbginya. dan hal itu menyebabkan ade yang poin die.."abun hot siot!!".. apepun2...kami semua amat berbangga memiliki ketua seperti die..dan kepimpanannya lebih terserlah bila die meng"offer"kan dri untuk menjadi manager "3 bintang " yang diperkenalkan sebelum ni untuk guide dri segi movement..arrangement.. attire...... n spend food setiap kali lepas trening..sape tak join koir.. rugi la.. coz tak dpt rase die spend stiap kali lepas trening.. so ape lagi................. joinlah koir..

jutaan trime kasih di ucapkan.. hehehhe........
satu tepukan gemuruh patut di berikan kepada beliau.. !..


korang tunggu next post ea.. yang hot story tak cite lagi ni.. saba2..

2 comments:

ღ~n0n0i~ღ said...

tingat namo..
rindu namo bila tgk abun..
sbb namo pun suka spend anak2 buah mamam pas training.
tapi namo x reti nyanyi..
dia reti menyalak je..KAHKAHKAH

Wahida said...

hmmm....ni la ketua kami yang prihatin..menyedari perubahan kat anak2 buah die...memahami dan menerima pandangan org lain...seorg yg blh dibwk bicara...jasanye x mungkin dilupakan...