Thursday, March 5, 2009

berbicara tentang attire.. koir kita.. jgn takut melangkah!!

k. kali ni nak start cite pasal attire,, ade suare2 yng berkate2..(cewah..) bju koir kite same je.. tak tuka2 pun.. hitam putih.. putih itam.. dan lately kite pakai hitam trus.. cam sedih berkabung kadang2 ornag tgk.. even ade persepsi kate hitam tu kurus.. hehe.. mmg kurus.. tapi mungkin kite ade penambahan untuk tampak lebih segar.. hehe..

b4 ni penggunaan bunge pin2 tepi baju tu(tatau name proper ie ape).. juga agak di komen seperti "nak g majlis orang kawin.." jadi.. ayuhlah kite tuka attire kite untuk konsert amal tu nanti.. ngeee....

k. 1st sekali.. kite punye conductor..(rase nye baik fix amik intan je..) kene pegang mende ni..
besi yang de kat tgn tu. besi tu mane nak cari ek..??tak pun pegang rotan la.. bg dak2 koir takut sikit.. so leh nyanyi properly...hehe


yg ni idea2 malam tadi.. lilitan pada pinggang.. colour pink.. dan reben leher.. byk yang positif dan negatif yang orng kate ttg ini.. tapi tak pe la.. korang tgk dulu. mane tau kite leh ubah sikit2.. (even kaler pink telah di reject mentah2.. sedih..) hehe..

cara ni yang sy rase simple.. tak tercekik.. n bajet pun tak perlu byk2.. nampak hebat kan?? ni koir uniten punye attire... pinjam pic dorang kejap nak tunjuk kat korang .. hehe .. tpi kite still pakai baju hitam..

rase yang ni nampak cool.. tapi ade yg komen lilitan itu nampak cam tercekik... so admit la nanti suare tersekat nak nyanyi .. hehe

cume nak tunjuk betapa cutenye scarf tu dililit pada leher.. mungkin kite leh try cara lilitan yang lain..
kalau cam ni kene dapat sponsor dulu la. hehe

yang ni mmg besh la. tapi mase malam meeting tu.. kabarnye ochestra dah cop attire cam ni.. so kite tak leh tiru.. kne cari alternative lain..

ni design waktu permulaan.. apa gimik yang bakal kita lakukan year.....? dimulakan dgn duduk..pastu same2 la kite pikirkan..


p/s : tp ttg idea lilitan pinggang terjurai hingga lutut tade dlm pic la.. penat aku cari kat tenet tak jumpe.. tapi cool jugak design berjurai2 tu.. at least tak panas cam kene lilit kan leher.. tul tak?? hehe.... tade byk sgt mende yang aku leh tolong.. cume bg sedikit idea. korang decide la.. ape pun bajet tak leh dari dri duit kelab...

2 comments:

ღ~n0n0i~ღ said...

ske lak tgk yg UNITEN pnya attire tu?? ^^ comel & takde la bajet besar sgt kan??

wawawawa.
alhamdulillah kal0 korang ade byk idea nak majukan SH.. =)) *happy*

Namo tgk ni mesti suka...

kaiserslayz said...

hahaha.. malu lak gambar koir Uniten ade kat sini.. hehe.. anyway, tanx pada yg suke.. kitorang memang simple je.. ^^