Saturday, February 28, 2009

mohon maaf pada semua!!

asalamualaikum dan salam sejahtera..

kepada semua ahli koir yang terlibat dgn performance pada ptg tadi.. iaitu persembahan selingan di antara ceramah angkasawan Negara Dr. Faiz Khaleed,,. Sy sebagai setiausaha kump, ingin menjadi wakil untuk memohon maaf atas pembatalan persembahan kita. Mungkin kita sendiri tidak menduga perkara seperti ini akan berlaku, kerana sepanjang tawaran koir sebelum in, persembahan kita tidak pernah di batalkan, apatah lagi di saat2 akhir,.
Untuk semua lagu yang kita trening sepanjang minggu lepas, insyaallah kite akan drag lagi tu untuk next performance dan akan di tambah 2 lagu baru yang masih dlm planning. Tiada apa2 persembahan yang akan di lakukan pada hari ahad 28 febuary 2009 (esok). Jadi anda semua boleh la kembali focus memsetelkan semua saiment2 yang belom setle..dan kepada sesiapa yang plan nak pulang ke rumah esok, teruskan niat anda,..

Sekali lagi saya memohon maaf atas perkara yang berlaku ptg tadi,. Mungkin kita sendiri kurang pasti ingin salahkan siapa dalam hal ini,. Tapi pandangla ia dari sudut positif..kepada semua ahli koir, terutama yang masih baru dan ini 1st time nak perform, jgn putus asa k.. juga jgn kecewa.. kita pastikan perkara ini tak kan berulang di masa depan..

Lepas ini kita confirm tul2,kalau just performance standby. Mungkin tak kan approve lagi.. =)

No comments: