Friday, February 27, 2009

jangan pisahkan..


Biar cinta
Terhalang gunung dan samudera
Aku tetap
Memegang janjiku padamu
Biar jurang
Yang terjal ada didepanku
Takkan goyah
Sumpahku kepada diri
Kita bagai kumbang dan bunga
Hatiku pasti hatimu jua
Namun mengapa ada saja
Yang benci tulus cinta kita
( korus )
Jangan pisahkan,
aku dan dia
Tuhan tolonglah,
ku cinta dia
Biarkan kami tetap bersama
Di dalam suka dan duka
biar cintadi puji bak lautan gelora
aku setia
menjulang nama mu di jiwaku
kita bagai bulan dan bintang
hatiku pasti
hati mu jua
namun mengapa ada saja
yang benci tulus cinta kita
erm.. jgn terkejut pulak.. ni bukan ape2.. saje paste lirik ni kat sini.. im just droping here because i feel a lil regret coz tak jadik perform lagu ni.. mungkin tak memenuhi criteria2 yang penganjur nak. mungkin juga ade masalah2 dlman yag tk dpt di elakkan.. ape2pun. all the besh tuk performance wikend ni.. ........... =)
p/s : aku nak perform lagu ni........ nape tabley..... wa,, even ketua dah explain semalam.. still tableh terime..~.................................. (im ok lar.. tak de la nak sgt perform lagu ni.. saje je............)
tp kalau dpt lagi besh..!

6 comments:

eddy said...

hmmm
xper la...len kali kite bwk lagu nih k..hehe

NANA_arizona said...

hmmm
xper la...len kali kite bwk lagu nih k..hehe

(tipu siap!!)

ღ~n0n0i~ღ said...

hehe.. who post this entry??
xpa2 even xley perform.. nyanyi sdiri2 still bley kan..??? =))

RINDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!
i need to sing..
NOW! *kes kepala tgh serabut le ni*

Jaj@n said...

bukan ape n*** (may be yg post entry ni kot..)

bukan xley bawak..kite nak touchUp2 yg dah sedia ade pon lom setel.. agak terkeliru laa..betol, skiiitt je lagi dah ok.. klau sempat kite perform laa..
kalauu..!!

ahakss..

ღ~n0n0i~ღ said...

dun w0rry le~
xley perf0rm skrg xpe..
b0le perf0rm len kali plak..
for sure lagi MANTAPP gtu..sebab dah betul2 ready..

best of luck..

NANA_arizona said...

kepada sape yang post entry ni..

alahai..keciannye..
ye ar.. sepatutnye mmg tak leh pon perform lagu ni.. kan ke tak sesuai.. takpe2 t ade mase aku try arrange. bagi sesuai jugak!!.. ok!!...