Saturday, February 28, 2009

KEKECEWAAN INI~

KECEWA DI LAKUKAN SEPERTI INI..
MINTAK 6 LAGU??.. JUST UNTUK STANDBY..? TAK SURE PERLU PERFORM KE TAK? TAPI MESTI ADE ON TIME? GUNE STAGE MANE PUN TAK SURE? SAPE INCHARGE? LAGI LA TAK SURE... SAPE GUIDE? = TAKDE SAPE..


nak salahkan sape yer untuk hal petang tadi?? erm..mungkin kita dah banyak bazirkan masa untuk performance yang sepatutnye di jadualkan pada ptg tdi tapi at last tau kene cancel on the dot kite dah ready pakai bunge kat tepi baju tu!!....... dah la tym wiken pulak tu.. ade yang sacrifice tuk balik, setlekan saiment..PSM lagi,..ada yang ade discussion dn tak kurang jugak yang tunda nak date.. =)

if i not mistaken ....sejarah yang tak pernah berlaku b4...

hopefully tak kan jadik lagi lepaas ni.......

kepada new member of choir grop, really sory..... n tuk semua dak2 koir pun.. sory year........ jgn merajuk dgn koir pulak.. sebab semua ni bukan salah kita.. kan?? ermm........

3 comments:

eddy said...

amat kecewa...ecece...hik3
kecewa la gak
tpi nak wat caner kan..huhu
redha jer la...
hmm...
just nak suggest...
pasnih kalo standby ke...aper2 ker..
yg bole membawa kite kepada situasi td...tolong la jgn terima k...
tu jer nak ckp..ape2 pon...koir still da best...hak3
papai...

~nsr~ said...

x tau nk rse ape...
nk mrh kt sape...kte sendiri pon x tau...
diorg ingt koir ni senang...
bley nyanyi ikot ske je...
sbb 2 ske2 ht bg arahn cm 2...
nk tau senang ke x...
try la involve...

ღ~n0n0i~ღ said...

hmm..
da byk kali sbnrnya jadi camni...
so..cam dah lali..
but yeah...
mybe ada yg igt koir ni sng..
buka mulut je,nyanyi je apa susah??

hell no!!!
susah tau.. in facts, koir ni lg susah dr nyanyi sorg2 on stage..siyezly..at least nyanyi sowg2 leh je men belasah je..

to adik2..
jgn patah semangat! =)
anggap lah ni dugaan dlm berkoir..hehehe..
koir still da best~