Tuesday, November 11, 2008

> > > mari membelek2 lagi album lama < < <

........................................................................................
SALAM KERINDUAN UNTUK SEMUA
........................................................................................

macam2 kenangan kita semasa join koir kan utk sem ni
byk even kita join..
dari event kecik2 smpai event bsr2..
papepon nak ucap thanks kat korg sume yg xjemu2 n bsungguh2
spanjang kita buat show
kalo dikira balik,adela lebih 15 show..
n rugi sbb bukan sume event tu kite dpt snap pic
ok..mari belek2 lagi album lama

yang ni masa rakam lagu ump..atcually ade lebih 10 org rakam lagu ni..

ni lak masa debat NC

gmbr ni xtau nak cakap apa..mmg kuat mkn!!! masa expo

ni lak show masa nak kenalkan koir kat junior2 baru..ape ntah nama event ni..dah lupe

ni masa minggu seni warisan n budaya

byk lagi pic2 lain..
papepon thanks atas kerjasama korg..
hope sem depan kita akan lebih mantap n maju..

......................................................................................
SOLID HARMONIE
- LAIN DARI YANG LAIN -
......................................................................................



5 comments:

Hj. Yalah said...
This comment has been removed by the author.
ღ~n0n0i~ღ said...

wawawawawawawa~
mengimbas kembali kenangan terindah =)
hihihihi..

*menaip sambil nyanyi lagu sejahtera malaysia*

da giler ape dak ni nyanyi lagu patriotik awal2 pagi kat ofiz ni........... T.T

ayie said...

Jawapan Artis = No Komen........

ღ~n0n0i~ღ said...

kehkeh sue..
artis la konon..

ayie said...

Aku Pernah Jadi Artis Over Acting Tau!!! Tapi dah Resign dah........ Hehehehe