Friday, November 7, 2008

selak2 album lama..

asalamulaikum dan salam ceria..

erm..mayb masih lom terlambat nk wish congraz kpd semua barisan MT kump koir yang terpilih secara rasminya untuk semester depan.. semoga barisan kepimpinan kali ini dpt memberi kelainan dan keunikan dlm menggerakkn kump koir ini ke arah yg lebih mantap lagi.. chaiyok2!!.... so skrang dlm proses replaning n merangka semua activity yang bakal mewarnai sepanjang semester hadapan..

sebelum tu.. meh kite selak2 album lama .. flashback certain2 activity yang sempat di rakam..


eXpoconvo 2007 -Kuantan Parade, Kuantan

industrial talk PERKASA - WDU 1 UMP

PRA-PERASMIAN SUKAN UNIVERSITY MALAYSIA (SUA) HOTEL PAN PASIFIC ,KLIA

STUDIO!!TYM TRENING.. BENGKEL KOIR 2007

EXPOCONVO YANG LATEST.. 2008.. KUANTAN PARADE KUANTAN..

MINGGU PERASMIAN MINGGU ANTI DADAH...ASTAKA UMP..

ni la antara pic2 yang tjumpe sekitar menyelak album2 lame.. byk lagi performance yang kite involve untuk sem ni act.. tapi tak sume performnca kite sempat capture pic here n there.. i wish the besh of luck for next sem.. "hope all dreams come true!"

kpd smue ahli koirian yang masih lom setle paper final lagi : gud luck k.. melalak melalak jugak.. result kene kasik gempak jugak.. baru chare..!!

2 comments:

''''dELinDa said...

waahhhh!! apsal aku br tau ne!!

NANA_arizona said...

mmg pun blog ni baru je lahir semalam. tepat jam 5.30 ptg.. hehe..